Filosofie

Bravia Logistics vă oferă servicii de transport, logistică şi distibuţie

Misiune:

Să încurajăm performanţa, oferindu-le clienţilor noştri cele mai potrivite soluţii, la momentul potrivit.  În cadrul procesului de transport, acordăm consideraţie clienţilor noştri, deoarece succesul nostru este o consecinţă a succesului lor.

Viziune:

Să fim o companie de transport, logistică şi distribuţie şi să oferim cele mai potrivite soluţii, excelând în profesia noastră.

Prin modul de abordare, experienţă şi etica noastră dorim să aducem valoare soluţiilor de transport, logistică şi distribuţie.

Valori:

Încredere

Căutăm să dezvoltăm relaţii de parteneriat pe termen lung cu partenerii noştri. Prin urmare, încrederea este cea pe care ne bazăm în tot ceea ce facem. De asemenea, subliniază loialitatea noastră faţă de stimaţii noştrii parteneri, ca şi angajamentul nostru total de a respecta confidenţialitatea în activitatea noastră.

Integritate profesională

Fără excepţie, ne oferim serviciile la cel mai înalt nivel de profesionalism, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă clienţilor noştrii. Pentru a realiza aceasta, ne facem meseria respectând cele mai înalte standarde de responsabilitate şi etică, cu independent şi obiectivitate deplină faţă de clienţi şi furnizori.

Gândire inovativă

Considerăm că singura cale de a oferi în permanenţă servicii excelente în întreaga noastră activitate este de a avea imaginaţie şi de a ne perfecţiona continuu. Prin urmare, întotdeauna încercam să provocăm "status quo"-ul şi să găsim pentru clienţii noştri soluţii mai bune decât competitorii noştrii locali şi naţionali.

Conştiinţă de sine

Tot ceea ce facem porneşte de la o puternică înţelegere a afacerilor, atât a nevoii clienţilor noştrii cât şi a mediului local de afaceri. Aceasta ne dă "plusul" necesar în a adapta fiecare proiect şi toate uneltele necesare pentru a dezvolta o abordare realistă a soluţiilor propuse şi de a presta servicii conform aşteptărilor.

Pasiune 

Noi ne iubim activitatea şi de aceea o facem cu cea mai mare dedicare posibilă. Cum munca noastră este o parte esenţială a vieţii noastre, ne dorim sa o facem întotdeauna cu plăcere şi bucurie, păstrându-ne simţul umorului şi fiind parteneri, colegi şi prieteni agreabili.